Over ons

Over ons

Kidsindebergen is opgericht in 2022 door Manolito (1983) en Yvonne (1984). Van kleins af aan hebben wij een grote voorliefde voor de bergen. Zo ging Yvonne als kind met haar ouders elke zomer al naar het prachtige Zwitserland. Op haar 33e leerde zij Manolito kennen, die eveneens een grote passie had voor de bergen. Vooral skiënd in de winter en rennend over de trails in de zomer. 

Inmiddels reizen we samen met onze zoon D. (2014) en dochter A. (2019) zo vaak mogelijk naar de bergen, zowel in de zomer als winter. Via spannende paadjes naar een berghut of dammetjes bouwen in een bergmeertje. Bij elke vakantie in de bergen genieten zij ook volop. Vooral Oostenrijk, Zwitserland en Italië zijn bij ons erg bekend, maar we hopen in de toekomst jullie ook tips te geven over andere ‘Kids in de bergen’ bestemmingen. Denk aan Frankrijk, Slovenië en bijvoorbeeld Scandinavië.

Met Kidsindebergen hopen we jou te inspireren en enthousiastmeren om ook met je gezin naar de bergen te gaan. Zowel met jonge als oudere kinderen is er in de bergen steeds meer te beleven. Van de prachtige beleveniswerelden op de berg in de zomer, tot aan kindvriendelijke skiregio’s in de winter. Op Kidsindebergen vind je uitgebreide blogs, niet alleen over de leukste kindvriendelijke regio’s in de bergen, maar ook over fijne adresjes om te overnachten en handige reisproducten. Onze blogs zijn bijna allemaal gebaseerd op onze eigen reiservaringen. 

Nieuwe blogs en tips niet missen?

Op onze socials delen we onze eigen nieuwe blogs en tips van onze volgers die (nog) niet op onze website staan. Wil je deze niet missen? Volg ons dan ook op Instagram, Facebook en Youtube.

Mocht je zelf suggesties hebben voor regio’s, accommodaties of reisproducten die op deze website echt niet mogen missen? Of wil je juist ergens meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Alvast heel veel plezier met je kids in de bergen!