Copyright en disclaimer

Copyright en disclaimer

Op deze pagina vind je de gebruiksvoorwaarden zoals deze opgesteld zijn door Kids in de bergen en van toepassing zijn op de website www.kidsindebergen.nl. Door de website www.kidsindebergen.nl te gebruiken gaan wij er vanuit dat je op de hoogte bent van deze gebruiksvoorwaarden en deze ook accepteert. Onder zijn de voorwaarden te vinden behorende bij het gebruik van deze website en tevens de voorbehouden die Kids in de bergen heeft opgenomen.

Copyright

Op alle tekst, afbeeldingen en video’s rust copyright (tenzij anders vermeld). Dit betekent dat niets van www.kidsindebergen.nl gekopieerd of gebruikt mag worden zonder schriftelijke toestemming van Kids in de bergen. Wij doen veel moeite om unieke verhalen, foto’s en filmpjes te vervaardigen en stellen het dan ook niet op prijs als wij deze elders zonder onze uitdrukkelijke toestemming tegenkomen. Omdat het voor Kids in de bergen niet te doen is om hierop te controleren maken wij gebruik van Copytyrack. Wil je gebruik maken van onze teksten, foto’s en of filmpjes, neem dan vooraf contact met ons op door te mailen naar info@kidsindebergen.nl. Bij gebruikmaking van vragen wij altijd een verwijzing op te nemen naar www.kidsindebergen.nl door middel van een follow link.

Juistheid van informatie

Bij Kids in de bergen doen wij ons uiterste best om alle informatie juist te tonen op onze website. Dit geldt voor de geschreven blogs, maar ook voor de gepubliceerde aanbiedingen en prijzen. De geschreven blogs zijn veelal persoonlijke ervaringen, aangevuld met ingewonnen informatie. Hoewel blogs met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld worden, kan Kids in de bergen niet instaan voor de juistheid hiervan. Mocht, ondanks alle inspanningen, een bericht en/of weergave onjuiste en/of niet actuele informatie bevatten, dan kunnen wij hiervoor geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Bij reisaanbiedingen zijn wij afhankelijk van onze partners. Wij werken veelal met affiliate links waardoor wij informatie weergeven die beschikbaar is gesteld door derden. Indien deze informatie niet overeenkomt met de werkelijkheid, niet actueel is, prijzen niet overeenkomen met de werkelijkheid of er geen correcte weergave is als gevolg van typefouten, dan kunnen wij hiervoor geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Ook aanvaard Kids in de bergen geen enkele aansprakelijkheid als het gevolg van (deels) niet functioneren van de website.

Hyperlinks

In de meeste blogs zijn hyperlinks opgenomen. Deze zijn te herkennen aan de afwijkende kleur en geven de mogelijkheid door te klikken naar een andere website, bijvoorbeeld van de reisaanbieder. Op de inhoud van de website van derden heeft Kids in de bergen geen enkele invloed en is daarmee ook niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze websites. Kids in de bergen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van websites van reizen, met inbegrip van geboekte reizen, uitjes en/of activiteiten.

Email

Je kunt Kids in de bergen bereiken door een email te sturen naar info@kidsindebergen.nl Wij kunnen niet garanderen dat mails (tijdig) in behandeling genomen worden. Daarbij kunnen wij evenmin garanderen dat email te allen tijde veilig verzonden en ontvangen wordt inclusief de veiligheidsrisico’s die hieraan verbonden zijn. Door zonder encryptie of wachtwoord te mailen accepteer je dit risico.