Radisson Blu Trysil Resort, Noorwegen
Mijn 2-persoonskamer
Radisson Blue Resort Trysil is een luxe hotel meteen ski in-ski out.
Mijn 2-persoonskamer
Radisson Blue Resort Trysil is een luxe hotel meteen ski in-ski out.

Radisson Blu Trysil Resort, Noorwegen

Het Radisson Blu Trysil Resort is een luxe én heel kindvriendelijk resort in Trysil in Noorwegen. De accommodatie is erg geschikt voor gezinnen met onder andere een groot overdekt zwembad, bowlingbanen en game room. In de winter ligt een zeer sneeuwzeker skigebied meteen voor de deur met ook thematische skipistes voor de kids.
Meer informatie over de accommodatie
Waarom door Kids in de bergen geselecteerd
  • Ski in / ski out
  • Overdekt zwembad
  • Bowlingbaan en gameroom
  • Speelkamer voor kleinere kinderen
  • Kindvriendelijke skigebied
  • Veel andere winteractiviteiten
Over deze accommodatie

Afgelopen winter verbleef ik met BBI Travel bij het Radisson Blu Trysil in Noorwegen. Een prachtig resort met ontzettend veel faciliteiten voor kinderen. Waaronder een zwembad, gameroom en bowlingbaan. Vanaf het hotel is het daarnaast maar een paar minuten wandelen naar de skipistes.

Over het Radisson Blu Trysil Resort

Als ik het Radisson Blu Trysil Resort binnenkom zie ik meteen een mooie grote lobby met in het midden een knisperend haardvuur. Aan de linkerkant is nog een SportsLodge’n winkel met allerlei wintersport benodigdheden. De incheck verloopt voorspoedig en ik ontvang snel mijn kamersleutel.

Radisson Blue Resort Trysil is een luxe hotel meteen ski in-ski out.
Radisson Blue Resort Trysil is een luxe hotel meteen ski in-ski out.

Dit keer reis ik zonder de kids en ik heb daarom een prima tweepersoonskamer. Voor gezinnen zijn er familiekamers met een extra slaapkamer. Ik neem een kijkje en ook die hotelkamers zien er prima uit. Op de begane grond is nog een speelkamer voor de wat kleinere kinderen. ”Neem ook zeker een kijkje beneden” adviseert de receptioniste mij.

Gameroom, bowlingbaan en zwembad

Niks teveel gezegd, want beneden is het een walhalla voor gezinnen. Er zijn bowlingbanen maar ook een ruimte met allerlei game spellen. Ook is hier het zwembad, met zelfs een apart bad waar je kunt leren surfen (tegen betaling).

Uitgebreid ontbijt en diner

In de ochtend staat er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet klaar; er is werkelijk van alles. Diverse soorten brood, beleg, vers fruit, kazen en noem maar op. Ook het diner smaakt goed met een uitgebreid voorgerechtenbuffet.

Ligging Radisson Blu Trysil Resort

De ligging van het resort is echt top; je wandelt zo naar de skipistes toe. Ook worden vanaf het hotel nog diverse andere activiteiten aangeboden, zoals sledetochten of prachtige sneeuwschoenwandelingen.

Prijzen en boeken

Het Radisson Blu Trysil is makkelijk te boeken via BBI Travel als pakketreis. Hierbij zit meteen het vervoer naar Noorwegen inbegrepen, net zoals de transfer naar het hotel. Meer informatie vind je hier op de website van BBI Travel. BBI Travel is al jaren dé reisspecialist voor Scandinavië en raden we van harte aan.

Hebben we jou kunnen inspireren? Dan maak je ons blij! Wanneer je uiteindelijk naar de aanbieder gaat en boekt overigens ook. Jij betaalt niks extra, maar wij krijgen een kleine commissie waardoor wij weer in staat zijn om jouw doorlopend te inspireren om een fijne gezinsvakantie in de bergen te hebben. Verder is Kidsindebergen geen partij bij de reservering of overeenkomst. Deze komt tot stand tussen de boeker en BBI Travel. De voorwaarden van de aanbieder (BBI Travel) zijn van toepassing op de boeking en bij eventuele problemen dient de boeker zich ook te wenden tot de aanbieder (BBI Travel). Kidsindebergen is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoer en aansprakelijkheid van de geboden diensten. Tot slot doen wij ons uiterste best om alle informatie (aangeleverd door BBI Travel) zo correct mogelijk weer te geven. Mocht er onverhoopt iets onjuist zijn, dan horen we dit graag. Echter is Kidsindebergen niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de tekst.

Manolito (1983) is bergfanaat en oprichter van Kidsindebergen. Samen met mijn vrouw Yvonne en onze kids van 9 en 4 trekken we zo vaak mogelijk de bergen in. Ik ben gek op actieve bergvakanties, lange afstanden trailrunnen, meters maken op de pistes, authentieke plekken en berghutten en lekker eten na een actieve dag buiten.

Deel deze accommodatie met je vrienden: